Storinnrykk ventes på Hyttemessen 2023

Alt som skjer i hyttenæringen blir åpenbart for publikum når Hyttemessen åpner på X Meeting Point fredag 14. april.

Storinnrykk ventes på Hyttemessen 2023

Hyttekjøpernes ønsker og behov er i endring, og hytteprodusentene møter de nye utfordringene blant annet med nye hyttetyper og modeller.

Per Levik er styreleder for Hyttemessen.

– For oss som messe­arrangører er det hyggelig at flere hytte­produsenter bruker Hyttemessen som lanserings­arena for sine nye grønne modeller. Men Hyttemessen handler om mye mer enn nye typer fritids­boliger. Vårt største publikum er antakelig de som allerede har hytte. Disse skal jo vedlikeholdes, oppgraderes, renoveres og fornyes. Hyttemessen har alltid vært det perfekte sted for å få oversikt over mulighetene, produktene og tjeneste­tilbudet, sier Per Levik.

Han har arrangert hyttemesser siden tidlig 1990-tall og vært med på den mest ekspansive perioden i norsk hytteliv. 14. – 16. april arrangerer han en ny messe på X Meeting Point sammen med kollega Tore Bjørnstad.

Vårens hyttemesse kommer til å ha minst like bred appell som tidligere år, mener Bjørnstad. Som vanlig regner arrangøren med at mange av gjestene kommer for å søke råd og dåd hos de mange fagfolkene som er på plass disse dagene. 

Fra messescenen vil en rekke eksperter lørdag og søndag holde korte foredrag om aktuelle produkter og tjenester.

Tore Bjørnstad er daglig leder ved Hyttemessen.

– Vi har sant å si vanskelig for å se at det er noe område som årets hyttemesse ikke dekker, eller faglige spørsmål som våre eksperter ikke vil kunne besvare, sier Bjørnstad.

Du vil kanskje også like: