Skal du være råest på kundebehandling, må eventsenteret stå i stil

Etter fire år med utallige kurs og samlinger er Bjørn Gulbrandsen i Coop Øst overbevist om én ting…

Skal du være råest på kundebehandling, må eventsenteret stå i stil

…nemlig at X Meeting Point er det beste stedet å være.

– Folkene utgjør forskjellen. Vi jobber aktivt med å alltid sette «kunden først» gjennom et stort kunden først-program. Vi skal være råest på kundebehandling gjennom de beste folka. Da er det utrolig viktig at stedet hvor vi møtes for å utvikle oss, står i stil, sier Gulbrandsen, som er kultur- og kompetansesjef i Coop Øst. Eller wow-general, som det står på noen av visittkortene hans.

Gleder seg til å komme hit

Siden Coop Øst begynte samarbeidet med X Meeting Point i 2018, har han besøkt eventsenteret på Hellerudsletta nærmest utallige ganger.
Kultursamlinger, ledersamlinger, lederutviklingsprogrammer og talentprogram. HMS-kurs, sikkerhetskurs, verneombudskurs og introdager for nye ledere – alle selskapets samlinger har foregått på X Meeting Point.

Og ennå vurderer han ikke engang å bytte arena.

– Vi skal ha de råeste medarbeiderne. Slik tenker også X Meeting Point. Jeg gleder meg til å komme dit, sier han.

– Hvis det er et eller annet, kanskje noen sliter med å koble opp, suser de gjennom korridorene i 200 på sparkesyklene sine og hjelper deg. På sekundet. De har samme filosofi som oss: Kunden først, skryter han.

Innovativt sted med gode fasiliteter

Bjørn Gulbrandsen forteller at X Meeting Point skilte seg ut allerede før de hadde begynt å diskutere et samarbeid.

– Jeg reiste rundt til en rekke steder for å bedømme fasilitetene og menneskene som jobber der. Noen steder sa de ikke engang «hei» da jeg kom. På X Meeting Point kunne alle navnet mitt. Det er viktig når vi skal bruke stedet til kulturutvikling, beskriver han.

Også fasilitetene er etter hans mening sjeldent gode, i tillegg til at beliggenheten er midt i blinken for en bedrift som skal samle medarbeidere fra hele Østlandet.

– X Meeting Point ligger midt på Østlandet, bussen stopper rett utenfor og det har en gigantisk parkeringsplass. I tillegg er det et innovativt sted hvor en fast prosjektleder sørger for at samarbeidet fungerer helt knirkefritt.

Du vil kanskje også like: