En smartere måte å arrangere julebord og julelunsj

Du har antakeligvis råd til mer enn du tror. Les hvordan!

En smartere måte å arrangere julebord og julelunsj

Inspirert av delingsøkonomien har X Meeting Point funnet en løsning som gir selv små bedrifter råd til å feire førjulen med gode artister og Norges beste foredragsholder.


Løsningene, henholdsvis fellesjulebord og julefagdag, er så geniale at det egentlig er merkelig at de ikke tilbys av flere:

Julebord

Etter taler og et bedre måltid i bedriftens eget chambre separée, flytter deltagerne seg til en stor sal for underholdning og julebords fest!

Illustrasjonsbilde

Underholdningen til julebordet er hemmelig helt frem til den store kvelden. Men vi kan love flotte overraskelser.
– På denne måten får dere inkludert underholdning bedriften ellers ikke hatt råd til alene, forteller løsningsarkitekt Susann Faugli.

– Hvis du har hatt felles julebord én gang, er sjansen stor for at de ansatte ønsker det igjen. På X Meeting Point får dere jo både tid til taler og andre interne ting alene, samtidig som fellesskapet etterpå sørger for en større og morsommere fest, sier Faugli.

Julefagdag

På årets julefagdag kommer foredragsholderen Pellegrino Riccardi, kjent som Norges beste foredragsholder, hvor han rister løs gamle fordommer og begrensede tankemønstre.

Her kan dere velge om det er ønskelig med foredrag og middag- eller lunsj og foredrag, alt ettersom hva som passer deres bedrift best!

Pellegrino Riccardi – også kjent som Norges beste foredragsholder – stiller på årets julefagdag, på X Meeting Point.

Opplevelsessenteret på Hellerudsletta har plass til opptil 32 små og mellomstore bedrifter per fellesarrangement. Ønsker dere et tradisjonelt julebord eller julelunsj, kan X Meeting Point også skreddersy dette.

Du vil kanskje også like: