X-ARBEIDERNE

Hils på våre ansatte!

X-ARBEIDERNE

Vi på X Meeting Point har de beste folka! Her kan du bli bedre kjent dem:

Kasro, Facility manager

– Jeg gleder meg alltid til å gå på jobb på X Meeting Point, og det har jeg gjort hver dag i ti år. Når jeg kjører hjem fra jobb, gleder jeg meg til å våkne neste morgen og kjøre tilbake. Når jeg starter arbeidsdagen gleder jeg meg mest til å treffe folk; kunder, kollegaer og ansatte.

Det er kjærlighet i hver krok i dette huset.

Kasro

Alle hjelper hverandre her, ingen sier nei og vi er et godt team. X Meeting Point er ikke bare et lokale. Hos oss kan du få til alt, og det er høy kvalitet fra A til Å. Det er fantastisk å komme hit, både som ansatt og som kunde. I dette huset er det kjærlighet i hver krok.

Kasro har jobbet på X Meeting Point siden 2011 og gleder seg alltid til å dra på jobb.

Jessica, Supervisor

– Det beste ved å jobbe på X Meeting Point er at ingen dager er like. Det er et sosialt miljø med fine kunder og gode kolleger, og det er spesielt gøy her når det er hektisk. Jeg fungerer godt når uforutsette ting skjer – da kjenner jeg pulsen. Når jeg kommer på jobb, gleder jeg meg mest til å møte nye mennesker og utfordringer.

Å komme inn dørene her, er som å komme hjem.

Jessica

Jeg blir påvirket av omgivelsene mine og dette stedet tiltaler meg veldig. Det er både moderne og varmt. Å komme inn dørene her er som å komme hjem, og da jeg kom hit for første gang i 2017, følte jeg at jeg hadde landet. Jeg blir sett av mine kollegaer, de vet hva jeg er god på og hva jeg trives med – og at jeg liker å være der det skjer. Det gjør at arbeidsdagene og arbeidsoppgavene mine aldri er like, eller kjedelige. Heldigvis!

Kan du beskrive X Meeting Point med tre ord?

Jeg kunne ha valgt innovativt, løsningsorientert og kreativt, men jeg velger heller:

Alt. Er. Mulig.

Jessica gleder seg til å møte nye mennesker og utfordringer når hun kommer på jobb.

Lukaz, Supervisor

– X Meeting Point er som mitt andre hjem. Her opplever jeg kjærlighet, hjelp og støtte, også de gangene ting går galt. Jeg får lov til å ta ansvar, kollegaene mine viser meg riktig vei og det gjør at jeg lærer mye hele tiden. Alle kunder er forskjellige, alle møter er forskjellige og jeg opplever noe nytt hver dag og jeg finner alltid løsninger.

Vi har en panikk-knapp for alle møterom. Trykker du på den, kaster jeg meg på sparke­sykkelen.

Lukaz

Om vi har noen hemmeligheter her? Ja, vi har faktisk en panikk-knapp i alle møterom som du kan trykke på om du får problemer eller har et spørsmål. Når du trykker på knappen, får jeg en beskjed på min klokke, og så kaster jeg meg på sparke­sykkelen og kommer på et blunk!

Kan du beskrive X meeting point med tre ord?

Hyggelig, åpen og hjelpsom.

Lukaz rykker ut hvis noen får problemer i møterommene, og han finner alltid en løsning.

Susann, Senior salgssjef

– Det beste med X Meeting Point er folka våre. Vi har de beste folka! De hilser og smiler og ser alle gjestene. Kundene våre omtaler oss ofte ved fornavn, og for meg betyr det at vi blir verdsatt og gjør oss bemerket på en positiv måte.

Vi har de beste folka! De hilser, smiler og ser alle.

Susann

Alle dager er forskjellige, og det er kjempekult. Jobben vår er å tilrettelegge for gode opplevelser. Plutselig dukker det opp en utfordring som må løses. Da bretter vi opp ermene. Vi er en sammensveiset gjeng, og vi snakker gjerne sammen etter jobb også.

Det morsomste med jobben min, er at jeg blir veldig godt kjent med kundene våre. Et eksempel var en gang jeg fikk tekstmelding fra en kunde som hadde vært på visning hos oss. Jeg avsluttet med å vise henne hotellrommet der det er led-lys under senga, og vi lo og snakket litt om hvor smart det er hvis man for eksempel må på do utpå natta. En grytidlig morgen, fem måneder senere, fikk jeg en sms fra et ukjent nummer: Jeg har sett lyset, stod det. Da måtte jeg le. Det er alltid veldig gøy når kunder sender oss meldinger og feedback, enten det handler om gode middags­opplevelser, god service – eller led-lys under sengene!  

Susann er stolt av alle kollegaene sine på X Meeting Point.

Du vil kanskje også like: