Messe

For å se hele vårt sortiment av møbler, se vår nettbutikk

X Meeting Point er et hus full av muligheter, og en arena bygget for de gode opplevelsene. Vår unike kompakthet skiller oss fra andre messearenaer i Norge.

Alle deler av huset er så lett tilgjengelige og smart satt sammen, at logistikk ikke er en utfordring. Fra foajeen har du tilgang til alle våre fasiliteter: konferansesenteret, messe, restaurant og hotellet. Fleksibiliteten i X-arenaen og serviceinnstillingen hos de ansatte gjør at også mindre messer kommer til sin rett. Vi er en komplett partner for din messe uansett størrelse!

Messehaller

Våre to haller på henholdsvis 5.000 og 7.500 m2  kan brukes til alt fra messer, store konferanser og kongresser til TV-produksjoner, konserter og idrettsarrangementer. På X Meeting Point er det bare fantasien som setter grensene.

Slå deg løs på 250.000 m2

Uteareal

Vårt fantastiske uteareal er enestående i Norge og åpner for et vell av muligheter. Vi er omgitt av både flatt og kupert terreng, med asfalt, gress, grus og skog.

For utstillere

Sammen med våre underleverandører, kan vi hjelpe deg med å designe og bygge selgende, praktiske og inspirerende stands, og sørge for at du som utstiller får enda større utbytte og effekt av å delta på messen. Alt i en pakke, enklere blir det ikke.

Vi er her for å veilede deg gjennom hele prosessen – fra planlegging til gjennomføring, og vil gi deg våre beste råd. Ta kontakt for et inspirerende møte med messeteamet.

Se plantegning