Alt for en vellykket messe

For å lykkes med en messe, må alt fra strategien til hver minste detalj, være godt planlagt. Der hjelper vi deg gjerne.

X Meeting Point er et hus full av muligheter, og en arena bygget for gode opplevelser. Vår unike kompakthet skiller oss fra andre messe­haller ikke bare rundt Oslo, men i Norge.

Alle deler av huset er så lett tilgjengelige og smart satt sammen, at logistikken aldri er en utfordring. Fra foajeen har du tilgang til alle våre fasiliteter: Konferanse­senteret, messe­hallene, restauranten og hotellet. Fleksibiliteten i X-arenaen og service­innstillingen hos våre ansatte gjør at også mindre messer kommer til sin rett. Vi er en komplett partner for din messe – uansett størrelse!

Messehaller

Våre to haller på henholdsvis 5.000 og 7.500 m2 kan brukes til alt fra messer, store konferanser og kongresser til TV-produksjoner, konserter og idretts­arrangementer. På X Meeting Point er det bare fantasien som setter grenser.

I tillegg til messe­hallene har vi en rekke konferanse­saler og møterom i ulike størrelser. Det gir alle muligheter til å arrangere fagdager eller andre arrangementer i forbindelse med messen.


Slå deg løs på 250.000 m2

Uteareal

Vårt fantastiske uteareal er enestående blant norske messe­sentre og åpner for et vell av muligheter. Vi er omgitt av både flatt og kupert terreng, med asfalt, gress, grus og skog.

Gode kollektiv­tilbud og Østlandets nest største parkerings­område med plass til 4.500 biler gjør messe­arenaen lett tilgjengelig for publikum – samtidig som du kan sette av deler av P-arealet til utstillere.

Digitale messeløsninger

Messen har fortsatt en plass i vår digitale hverdag. Men kanskje det er på tide å tenke nytt, enten på hele eller deler av programmet?

Vårt råd er å gå i dialog tidlig. Slik kan vi sammen finne den beste og mest lønnsomme løsningen for din messe. Vi er blant annet godt rigget for video­produksjon – «Maskorama» ble for eksempel spilt inn på X Meeting Point – og bistår gjerne hvis du vil gjøre deler av messen til en digital happening.


Webshop for utstillere

Sammen med våre under­leverandører kan vi hjelpe deg med å designe og bygge selgende, praktiske og inspirerende stands. Dermed sørger vi for at du som utstiller får enda større utbytte og effekt av å delta på messen. Alt i en pakke, enklere blir det ikke.


Personlig rådgivning

Hvor stor plass trenger du til messen – og hva skal du fylle den med? Og hvordan bør messen utformes for å gi best mulig valuta for utstillerne i dagens marked?

Våre rådgivere er her for å veilede deg gjennom hele prosessen – fra planlegging til gjennomføring – og vil gi deg våre beste råd. Ta kontakt for et inspirerende møte med messe­teamet.