Om X

I en verden hvor man omgås mer og mer virtuelt, er opplevelsesbaserte møteplasser viktigere enn noensinne. Vi trenger arenaer hvor vi ikke bare ser hverandre på en skjerm, men også føler, lytter, lukter, smaker og snakker sammen. Hvor vi møter hverandre ansikt til ansikt og deler opplevelser som bygger samhold og gode minner.

X Meeting Point er et moderne konferanse-, event- og messesenter med perfekt beliggenhet – midt i smørøyet – mellom Oslo og Gardermoen. Med 32 møterom i forskjellige størrelser, en storsal, en kongressal og to messehaller kan vi tilby noe for enhver kunde. I tillegg har vår arena 4.500 parkerings­plasser, utearealer på størrelse med 35 fotballbaner samt toppmoderne fasiliteter og smart teknologi. Vi samarbeider med lokalsamfunnet og er et møtepunkt for nærings­livet, alle kultur­initiativene og idretts­miljøene i Lillestrøm.

VEIBESKRIVELSE

X Meeting Point ligger på Hellerudsletta langs RV 22 mellom Hvam og Gjelleråsen – like ved E6, og midt mellom Oslo og Gardermoen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotell Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. Med bil kjører du hit fra Oslo på 15 minutter, og du finner alltid en plass å parkere.

Parkering

Vi har Østlandets nest største parkerings­område med plass til 4.500 biler. Vi har også mulighet for lading av elbil.

Flybussen

Flybussen stopper på vårt egen holdeplass, X Meeting Point, på vei fra Oslo lufthavn Gardermoen. På vei tilbake, stopper Flybussen på holdeplassen Hellerud.

Rutegående kollektivtransport

Fra Oslo Bussterminal

  1. Ta buss 380 mot Lillestrøm
  2. Gå av på busstoppet som heter Hellerud

Bussen går to ganger i timen og bruker 43 minutter

Fra Oslo Sentralbanestasjon

  1. Ta tog mot Lillehammer, Eidsvoll eller Dal
  2. Gå av toget på Lillestrøm
  3. Ta deretter buss 380 Oslo bussterminal fra Lillestrøm bussterminal
  4. Gå av på busstoppet som heter Hellerud

Togene fra Oslo til Lillestrøm gå ca. hvert 10. minutt. Bussen går to ganger i timen fra Lillestrøm Bussterminal


Vi anbefaler alle som reiser kollektivt til oss, å bruke «RuterReise»-appen. Der kan du søke opp ruter og se tidene. Om du skal til X Meeting Point må du søke på ankomstholdeplass
«Hellerud (i Skedsmo)».